Gå videre til innhold
FURU Hostel & Café har nå et oppgradert renseanlegg i tråd med lokale utslippskrav. Foto: Fjelljo AS
FURU Hostel & Café har nå et oppgradert renseanlegg i tråd med lokale utslippskrav. Foto: Fjelljo AS

Pressemelding -

FURU med nytt renseanlegg i hjertet av Lofoten

I Norge konkurrerer hundrevis av steder om å ha de mest naturskjønne omgivelsene. Vi er som nasjon godt vant og har ofte tilgang på vakker natur rett i nærheten av der vi bor.

Biovac har den takknemlige oppgaven med å levere produkter som benyttes på de stedene som konkurrerer om å være indrefileten av naturopplevelser, etter i mange år å ha vært storleverandør til landets turisthytter og hoteller godt utenfor sentrale strøk. 

Siste på den listen er FURU Hostel & Café, vakkert plassert i hjertet av Lofoten mellom Leknes og Svolvær.

Stedet har vært benyttet som både eldresenter og asylmottak men har de siste årene stått tomt. Igjennom lokalt engasjement, pågangsmot og optimisme er det nå, sommeren 2020, blitt både et lokalt møtested og et overnattingsted for turister som vil oppleve vakre Lofoten.

Med bruksendring fulgte pålegg om et oppgradert renseanlegg for å tilfredsstille lokale utslippskrav. Valget falt igjen på Biovac som produserer anleggene sine i Norge og leverer løsninger som er tilpasset norske forhold og spesielt robuste for varierende belastning.

- Som en kuriositet kan det nevnes at anleggets størrelse er optimalisert og tilpasset for frakt på smale norske veier.

Siden Biovac har lokale serviceteknikere over hele landet var det også naturlig å inngå avtale om driftsbistand så eieren, Fjelljo AS, kan konsentrere seg om å levere gode naturopplevelser. 

Biovac leverer produkter definert som en kritisk samfunnsfunksjon. Det betyr at de er privilegerte i koronapandemiens tid og har sluppet unna permitteringer og store negative påvirkninger.

Med en kombinasjonen av 40 års produkterfaring, en standhaftig avgjørelse om norsk produksjon og ansatte som er spesielt gode på smittevern, har Biovac bidratt til at både egne ansatte, samarbeidspartnere og leverandører, fortsatt har en jobb.

Det er takknemlig å levere renseanlegg Norge.   

Related links

Emner

Tags


Biovac Environmental Technology AS er en ledende leverandør av vann- og avløpsløsninger til offentlige og private kunder gjennom kjente merkevarer som Biovac®, Haco® og Fluidtec®.Selskapet omsetter for over 200 millioner i Norden. Med mer enn 14.000 leverte anlegg av ulik størrelse og mer enn 30.000 årlige gjennomførte servicebesøk har Biovac Environmental Technology AS en unik kompetanse og erfaringsbase.

Pressekontakt

Anett Ingier Ottesen

Anett Ingier Ottesen

Pressekontakt Salgs- og markedsdirektør CMO +47 924 46 646
Petter Mellquist

Petter Mellquist

Pressekontakt Administrerende Direktør CEO +47 63 86 64 60

Relatert materiale

Vi bidrar til en bedre verden gjennom integrasjon av bærekraftige miljøløsninger

Markedsledende leverandør av vann og avløpsrenseanlegg

Biovac Environmental Technology AS
Jeksleveien 59
2016 Frogner
Norge