Gå videre til innhold
 Biovac vinner kontrakt for avløpspumpestasjoner på strekningen Kusslid – Moskog i Sunnfjord kommune

Pressemelding -

Biovac vinner kontrakt for avløpspumpestasjoner på strekningen Kusslid – Moskog i Sunnfjord kommune

Biovac Environmental Technology AS har vunnet konkurransen om leveranse av 3 store avløpspumpestasjoner på strekningen Kusslid – Moskog i Sunnfjord kommune. Leveransen omfatter komplette pumpesumper med overbygg, overløpskummer med mengdemåling, elektroarbeider, automasjon og VVS-tekniske arbeider.

«Vi har lagt ned mye arbeid i denne anbudsforespørselen og er glade for at vi til slutt ble foretrukket av oppdragsgiver» sier Produktansvarlig for pumpestasjoner Steffen Zeh i Biovac. «Stasjonene leveres med driftsovervåking som kobles opp mot kommunens sentrale toppsystem. Stasjonene har hver en kapasitet på ca 29 m3/t og er ellers utstyrt med tørroppstilte pumper og eget ventilrom» forteller han videre.

Pumpestasjonene skal utplasseres over en strekning på ca. 4 km i tilknytning til Sunnfjord Næringspark på Moskog, og skal transportere avløpsvannet ned til eksisterende tilknytningspunkt.

«Med denne leveransen får vi igjen bekreftet vår posisjon som leverandør av også store kommunale pumpestasjoner» sier Salgsdirektør i Biovac, Anett Ingier Ottesen. «De siste årene har vi hatt flere tilsvarende leveranser, og sett i lys av Norsk Vann-rapporten som omhandler kommunalt investeringsbehov 2021 – 2040 har vi stor tro på dette forretningsområdet i årene som kommer» avslutter hun.

Stasjonene skal være levert innen utgangen av september 2021.

Ønsker du mer informasjon om leveransen, kontakt Salgsdirektør Anett Ingier Ottesen (anett@biovac.no) eller Adm.direktør Petter Mellquist (petter@biovac.no).

Emner


Biovac Environmental Technology AS er en ledende leverandør av vann- og avløpsløsninger til offentlige og private kunder gjennom kjente merkevarer som Biovac®, Haco® og Fluidtec®.Selskapet omsetter for over 200 millioner i Norden. Med mer enn 14.000 leverte anlegg av ulik størrelse og mer enn 30.000 årlige gjennomførte servicebesøk har Biovac Environmental Technology AS en unik kompetanse og erfaringsbase.

Pressekontakt

Anett Ingier Ottesen

Anett Ingier Ottesen

Pressekontakt Salgs- og markedsdirektør CMO +47 924 46 646
Petter Mellquist

Petter Mellquist

Pressekontakt Administrerende Direktør CEO +47 63 86 64 60

Vi bidrar til en bedre verden gjennom integrasjon av bærekraftige miljøløsninger

Markedsledende leverandør av vann og avløpsrenseanlegg

Biovac Environmental Technology AS
Jeksleveien 59
2016 Frogner
Norge