Følg Biovac Environmental Technology AS

Renseanlegg blir signalbygg

Pressemelding   •   des 04, 2015 12:00 CET

Hildal RA

Hildal renseanlegg (arkitekt Ingebjørg Sekse/Norconsult) er nominert til Odda kommune sin byggeskikkpris for 2015 for sin kreativitet, funksjonalitet og lokale materialer.

Renseanlegget på Høgevarde og Haglebu er andre eksempler på bygg/renseanlegg som fremstår som lokale signalbygg i sin utforming og funksjon.

Biovac SBR renseteknologi som er en satsvis behandling av avløpsvann er fleksibel og tilpasses veldig godt til byggherre og arkitektens ønsker. Goodtech Environment har under prosjektering flere anlegg som vil installeres i lokale signalbygg.

Se også:

http://www.hardanger-folkeblad.no/odda/roldal/byggeskikk/dei-nominerte-er/f/5-22-24472

Biovac Environmental Technology AS er en ledende leverandør av vann- og avløpsløsninger til offentlige og private kunder gjennom kjente merkevarer som Biovac®, Haco® og Fluidtec®.Selskapet omsetter for ca. 130 millioner i det norske markedet og ca. 45 millioner i det svenske. Med mer enn 12.000 leverte anlegg av ulik størrelse og mer enn 25.000 årlige gjennomførte servicebesøk har Biovac Environmental Technology AS en unik kompetanse og erfaringsbase.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.