Følg Biovac Environmental Technology AS

Over 120 millioner kan se Biovac Environmental Technology som eksempel på Norge-Kina relasjoner

Pressemelding   •   apr 26, 2017 16:10 CEST

Kompetanseoverføring mellom Biovac og Kina. Illustrasjon: Adobe stock

Biovac har ansvaret for over 13.000 aktive renseanlegg i Norden og opplever for tiden svært god tilgang på prosjekter og nye kunder over hele verden.

Biovac jobber for tiden med kompetanseoverføring til det Kinesiske markedet som i hovedsak er spesialister på store renseanlegg ofte dimensjonert for over 1. mill. mennesker. Det blir i hovedsak benyttet en SBR teknologi, samme som Biovac sin robuste og foretrukne tekniske løsning i det Nordiske markedet.

Kompetanseoverføringen går på bygging av anlegg fra 5 – 30 000 Pe, som er Biovac sitt spesialområde i Norden. De første anleggene er allerede bygget på plass og Ingeniører fra Kina har vært i Norge for å lære å bygge Biovac anlegg. Anleggene vil bli solgt på lisens under merkevaren Biovac først i Kina, så hele det Asiatiske markedet. Samarbeidspartner i Kina har allerede ordrereserver på nær en milliard innenfor mindre avløpsrenseanlegg.

Dette har Kinesiske medieinstitusjoner fått med seg og i tillegg til mediedekning i lokalpresse så er Biovac hovedoppslag og eksempel på relasjonen mellom Norge og Kina i et direktesendt nyhetsprogram på CCTV som når over 1,2 milliarder mennesker i Asia og har over 120 millioner daglig seere. Programmet ble sendt samtidig med at Statsminister Erna Solberg var offisiell gjest til Kina.

Biovac Environmental Technology er stolte over å bli nevnt i denne sammenhengen samt at deres teknologi kan bli den foretrukne løsningen for en region med et behov for renseløsninger, som er større enn resten av verdensmarkedet til sammen.  

Biovac Environmental Technology AS er en ledende leverandør av vann- og avløpsløsninger til offentlige og private kunder gjennom kjente merkevarer som Biovac®, Haco® og Fluidtec®.Selskapet omsetter for ca. 130 millioner i det norske markedet og ca. 45 millioner i det svenske. Med mer enn 12.000 leverte anlegg av ulik størrelse og mer enn 25.000 årlige gjennomførte servicebesøk har Biovac Environmental Technology AS en unik kompetanse og erfaringsbase.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.