Følg Biovac Environmental Technology AS

Kina - nok en milepæl for Biovac renseanlegg

Pressemelding   •   okt 01, 2018 15:03 CEST

Fra venstre: Andreas Mellquist, Morten Nygaard Hedlund, Shu Wen, Kenneth Haugseth, Petter Mellquist, Alexander Nilsen og Eskil Møllegaard. Foto: Biovac Environmental Technology AS

Biovac; her hjemme kanskje aller mest kjent som markedslederen for små renseanlegg til bebyggelse i utkantstrøk, har gjennom mer enn tre tiår også levert mellomstore renseanlegg utenfor «egen stuedør». 

Anleggene, som behandler avløpsvann fra noen hundre til noen tusen personer hver seg, er i tillegg til øvrige europeiske land levert til mer eksotiske deler av verden som Filipinene, Maldivene, Antarktis, Sibir, Egypt og Dubai – for å nevne noen.

«At vi nå beveger oss inn i det enorme kinesiske markedet er en helt naturlig utvikling for selskapet», sier adm.dir Petter Mellquist. «Dette kan vi gjøre med bakgrunn i sterkt lokalt partnerskap og etter hvert god kjennskap til både kultur og måten å drive forretning på».

Samarbeidet med lokal partner i Kina har vært godt forberedt gjennom et par år, og nå er det første anlegget (Biovac SBR0110N) klart for forsendelse fra selskapets hovedkontor på Frogner i Sørum. Anlegget skal monteres og settes i drift i Anhui-provinsen med hjelp fra Biovac-personell om noen uker.

«Anlegget er i utgangspunktet et standard Biovac SBR. Vi har allikevel gjort noen tilpasninger for å møte lokale kinesiske krav, som er minst like strenge som det vi er vant til her hjemme» sier Prosjektdirektør/CTO Eskil Møllegaard.

Etter å ha fokusert på etablering og vekst i Skandinavia de siste årene blir dermed Kina selskapets neste marked av betydning.

Biovac Environmental Technology AS er en ledende leverandør av vann- og avløpsløsninger til offentlige og private kunder gjennom kjente merkevarer som Biovac®, Haco® og Fluidtec®.Selskapet omsetter for ca. 144 millioner i det norske markedet og ca. 45 millioner i det svenske. Med mer enn 13.000 leverte anlegg av ulik størrelse og mer enn 25.000 årlige gjennomførte servicebesøk har Biovac Environmental Technology AS en unik kompetanse og erfaringsbase.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.