Følg Biovac Environmental Technology AS

Vi endrer navn fra Goodtech til Biovac

Pressemelding   •   mai 31, 2016 11:20 CEST

Logo

I tillegg synligjør navnet vår sterke miljøfokus både i teknologi og med 100% produksjon i Norge.

Markedet er i stadig endring og tilpasninger er nødvendig. Etter nesten 20 år som en del av Goodtech ASA ble Environment solgt ut med virkning fra 1. mars 2016.

Med ny eier og ambisjoner som strekker seg langt ut over dagens hjemmemarkeder i Norden grep vi muligheten for å ta tilbake det opprinnelige selskapsnavnet som også identifiserer vår sterkeste merkevare - BIOVAC. I tillegg synligjør navnet vår sterke miljøfokus både i teknologi og med 100% produksjon i Norge.

BIOVAC ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY AS

Adressen, menneskene, produktene og teknologien er den samme som tidligere, i tillegg til Biovac® renseanlegg er vi fortsatt produsent, leverandør og eier av merkevarene Haco® og Fluidtec®

Selskapets ledergruppe:

Petter MellquistCEO

Terje WilhelmsenCMO

Eskil MøllegaardProsjektdirektør

Anett Ingier OttesenCustomer Relation Manager

Biovac Environmental Technology AS er en ledende leverandør av vann- og avløpsløsninger til offentlige og private kunder gjennom kjente merkevarer som Biovac®, Haco® og Fluidtec®. Selskapet omsetter for ca. 130 millioner i det norske markedet og ca. 45 millioner i det svenske. Med mer enn 12.000 leverte anlegg av ulik størrelse og mer enn 25.000 årlige gjennomførte servicebesøk har Biovac Environmental Technology AS en unik kompetanse og erfaringsbase.

Bilder:Logo

Kontakt:

Terje Wilhelmsen

Salgs og markedsdirektør/CMO

Tlf.91 37 68 18

E-postterje.wilhelmsen@biovac.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.