Gå videre til innhold

Pressemelding -

Biovac vinner ny storkontrakt

Biovac Environmental Technology AS signerte 19. juni 2019 kontrakt om samlet prosessleveranse til det nye hovedrenseanlegget på Flå i Hallingdal.

I Flå kommune bygges det hytter i rekordfart, og sentrum består allerede av Bjørnepark, Rovdyrsenter, hotell med mer. Flå med sine 1.100 innbyggere er i rivende utvikling, og et nytt moderne avløpsrenseanlegg ble tvingende nødvendig for å sikre grunnlaget for videre vekst og utvikling.

«Anlegget blir kommunens hovedrenseanlegg dimensjonert for 5.000 pe, hvor Biovac er totalentreprenør for selve prosessleveransen, og bygg/anlegg er skilt ut i egen entreprise. Kontraktsverdien for Biovac er på rekordstore 15,5 millioner eks mva»; kan Prosjektdirektør/CTO Eskil Møllegaard fortelle.

Anlegget skal bygges som et standard Biovac SBR-anlegg med slamavvanning, forbehandling (innløpssil med sandfang) septikmottak, og etterpolering med 20 µm filter og UV.

«Vi er stolte over at vi nok en gang har fått tilliten til å være ansvarlig for bygging av et hovedrenseanlegg til en norsk kommune. Det vi gjør i Biovac, gjør vi med tanke på fremtiden»,avslutter Møllegaard.

Det nye hovedrenseanlegget på Flå forventes ferdigstilt og idriftsatt i september 2020.

Emner


Biovac Environmental Technology AS er en ledende leverandør av vann- og avløpsløsninger til offentlige og private kunder gjennom kjente merkevarer som Biovac®, Haco® og Fluidtec®.Selskapet omsetter for ca. 144 millioner i det norske markedet og ca. 45 millioner i det svenske. Med mer enn 13.000 leverte anlegg av ulik størrelse og mer enn 25.000 årlige gjennomførte servicebesøk har Biovac Environmental Technology AS en unik kompetanse og erfaringsbase.

Pressekontakt

Terje Wilhelmsen

Terje Wilhelmsen

Pressekontakt Chief Operating Officer COO +47 63 86 64 60
Petter Mellquist

Petter Mellquist

Pressekontakt Chief Executive Officer CEO +47 63 86 64 60