Følg Biovac Environmental Technology AS

Biovac Environmental Technology med sterk vekst

Pressemelding   •   jan 17, 2017 11:54 CET

Hilde Haukø-Hauger, Jorunn Gerhardsen og Alexander Aikio

Biovac har ansvaret for over 13.000 aktive renseanlegg i Norden og opplever for tiden svært god tilgang på prosjekter og nye kunder.

For å kunne håndtere en stigende antall kunder og prosjekter og samtidig opprettholde en profesjonell servicegrad har Biovac den siste tiden knyttet til seg 4 nye ansatte.

Jorunn Gerhardsen – Salgssjef

Jorunn har lang leder og salgserfaring fra fra bl.a. Monter og Norema i tillegg til at hun har drevet eget selskap innenfor rekruttering og rådgiving. EUs vanndirektiv pålegger kommuner opprydding i spredt avløp og Biovac opplever for tiden sterk vekst, Jorunn vil ha et overordnet ansvar for salg av standard varesortiment.

Hilde Haukø-Hauger – Controller

Hilde har bakgrunn fra bla. Fabi, Viewledger og Norske Shell. Hun har en Master of science og Business administration, Financial Management fra University of Twente, og er autorisert regnskapsfører. Stillingen som Controller er nyopprettet og gir samtidig økonomiavdelingen både kompetanse og ressurser til å møte fremtidige utfordringer som kommer med sterk vekst.

Alexander Aiko – Automasjons Ingeniør

Automasjonsavdelingen styrkes ytterligere med Alexander som i tillegg til Fagbrev elektriker har en allsidig bakgrunn som prosjektleder og prosjekt Ingeniør fra bl.a. Hoist Energy og SD Consult.

Adam Kowaleski – Montering

Adam blir tilknyttet prosjektavdelingen med montering og service på større kommunalanlegg i tillegg til bygging av mobile renseanlegg. Adam har bred erfaring med renseanlegg etter at han tidligere arbeidet flere år i Biovac produksjonsavdeling.

Alle nyansatte er på plass fra 2. januar 2017

Biovac Environmental Technology AS er en ledende leverandør av vann- og avløpsløsninger til offentlige og private kunder gjennom kjente merkevarer som Biovac®, Haco® og Fluidtec®.Selskapet omsetter for ca. 130 millioner i det norske markedet og ca. 45 millioner i det svenske. Med mer enn 12.000 leverte anlegg av ulik størrelse og mer enn 25.000 årlige gjennomførte servicebesøk har Biovac Environmental Technology AS en unik kompetanse og erfaringsbase.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.